Utazás felfelé

Fehér Medve

Fehér Medve

A kali júga virágai

2016. június 16. - fehermedve

medveatya.jpgItt van a sötétség! 

A démonok ideje!

Kali juga! Kali Júga! Romlottság, gyalázat!

Harsogja boldog - boldogtalan, aki az ezotéria földjére lépet, hiszen az egyik első dolog amit megtanul, az a karma, a korszakok, és hogy a kali jugában élünk.

Ezzel nem is akarok vitatkozni. Nekem is szent meggyőződésem, hogy eléggé az alján vagyunk az emberinek. Nem is ezért szólok! Hanem azért mert kapok a fejemre mikor kissé bizonytalanul nézem a kali juga virágait, és inkább húsevő növények vonzó gyilkosait vélem látni bennük. Miközben mindenki részeg tánccal köröz körülöttük!

Ha azt mondom Tengri és hagyomány, azt mondják, elbújok a fejlődés elől.

És hallgathatom a fejlődést. Lélek társ, iker láng, családállítás, angyalmágia, atlantiszi mágia, múi mágia, Gábriel és Uriel. Fehér ruhás megvilágosodottak hosszú sorai, ilyen kártya, olyan kártya.

Miközben magamban mormolom. Azt a kirieleisonján már a világ és lélek megváltóknak.

Azért egy pár évtized van már a lelkemben amióta ezt az utat taposgatom, és azzal a képességgel vert meg az úr, hogy egészen jó az emlékezetem. De hiába erőltetem. mondjuk a 80-as években erről még szó se volt. Sőt amennyire emlékszem, az elmúlt pár ezer évben se. Se a szent iratokban. Biblia, mahabharata, arvisura, yotengrit, stb,stb nem igazán olvashatunk ezekről.

 

És akkor jön a kérdés.

Régen! az arany-ezüst-bronz korban az emberek butábbak voltak?

Valóban annyira elmaradottak voltak fizikai és spirituális szinten, hogy nekünk most, miután sikeresen a pusztulás szélére sodortuk nagy újító kedvünkben az anyagi világot, neki kell látnunk és megújítani a spirituálisat is?  Ki veti el azokat a növényeket, aminek a virágai körül keringünk?

Tudjuk. A húsevő növény is azért annyira vonzó, mert olyan a szaga mint az igazinak. Ezek közül az új tudások közül mennyi lehet olyan, aminek "olyan" a szaga, és a mélyében valami más vár ránk.

A mágikus, szellemekkel teli világ soha nem volt veszélytelen. És nem azért mert nem vett, vitt magával olcsó amuletteket, és beavatási kristályokat az aki járta, hanem azért mert az a világ olyasmivel van tele, amit fel se foghatunk.

Ha egy angyallal való társalgás akkora dolog volt, hogy külön fejezet lesz belőle egy szent iratban. Ha szűz Mária megjelenése 3 gyereknek évszázada tartó titkokat okoz, akkor elhisszük, hogy a "3 nap alatt megtanulhatsz beszélni az angyalokkal" tanfolyamról kikerült "látók" tényleg Gábriellel beszélgetnek?

Az hogy ikerlángokról és lelki társakról beszélünk annyira erős kapcsolatokat eredményezett, hogy azokat a halál se tudja szétszakítani? 

Vagy csak nagy csalódásokat?

Az hogy 248 féle képen tudjuk javítani a lelket, és ezer féle képen meditálni, egészséges lelkűek egyre szaporodó csoportját eredményezi? Vagy csak technika-függőket?

Tényleg!  Biztos fejlődni kell?

Ahogy a növény "nemesítés" eljutott a Monsatóig, a lélek nemesítésénél is már lehet látni azt, hogy az idő és a munka helyett, az instant megváltók és megváltások fogják szarra mérgezni az embert.

Ebben én se mérgezőként, se mérgezettként nem akarok részt venni.

Ha úgy jó, újjá születek még párszor, mert ha kell, akkor kell, és megtapasztalom azt a szeretetet, ahol nem teremtik egymásnak az embert, hanem egymáshoz kopnak. Ahogy régen. Ahol a szomszéd lány nem ikerláng volt, hanem az ember vállalt párja.

A régi rend szerint.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fehermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr138814308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fehermedve 2016.06.16. 13:41:30

Mivel megkaptam, hogy túl nehezek és érthetetlenek az írásaim, :) fogjátok fel vita indítóknak, és szívesen beszélek róluk.

Dibáczi Enikő 2016.06.17. 08:50:34

A "józan ész", a megtapasztalás, a meggyőződés fontos.
És fontos igaz meg talmi között különbséget tenni.
Magam is óvatos vagyok, ha a "világmegváltók" valamelyikével találkozom.
Értem, hogy mire akarod fölhívni a figyelmet, miről szól az írásod. Tapasztalom én is nap mint nap, és óvakodom a hirtelen megvilágosodást ígérőktől.
Van "iránytű", vannak tiszta utak, és azok bizony eddigi tapasztalataim szerint nem látványosak, nem rövidek és nem könnyűek.
Jók a kérdések szerintem amiket föltettél.
süti beállítások módosítása