Utazás felfelé

Fehér Medve

Fehér Medve

Lehetsz Magyar Fekete Pákó?

2014. december 08. - fehermedve

pk.jpg

"Hiába vagyok kívülről fekete, az ereimben – úgy érzem – már magyar vér folyik. Belül már magyar vagyok

 Hááát, hijnye no már. Kedves Testvérek így lesz a Pákó Magyar. Mert Magyar az aki Magyarnak vallja magát. Magyar Pákó! (Lásd elhazudott gyökerek )

Ja hogy nem tetszik? Miben különbözik attól, mintha egy Sváb vagy Izraelita mondja.Mert ha ők mondják a monsantó magyarok akkor Magyar az Aki magyarnak vallja magát. És rábólintunk?

Remélem érzitek a visszásságot. És elfogadjátok, hogy ez nem pont így van. Mert Pákó és sokan mások, ha megfeszülnek se lesznek Magyarok, csak magyar állampolgárok lehetnek.

De mitől is lehetne magyar?

MAGYAR AZ AKI A MAGYAR KULTÚRÁBAN NŐTT FEL (azt képviseli), MAGYAR AZ ANYANYELVE és CSALÁDJA 3 NEMEZEDÉK ÓTA MAGYARORSZÁGON ÉL, VAGY ŐSEI MAGYARORSZÁGON ÉLTEK.

Amit tudni kell, a magyarság, akár csak bármilyen másik nemzetiségi kötödés egy ÖRÖKSÉG.

És mint egy örökséget, nem lehet megszerezni. Az örökséget átadják, odaadják, vagy belefogadnak. Ideiglenesen lehet bitorolni, de ha el jön az idő tetszik nem tetszik vissza száll az örökösökre.

Így bárki, aki magát magyarnak akarja mondani, annak kell lennie egy magyarnak, akinek az örököse. Aki magyar volt, és életében elismerte, hogy Igen! Ez az ember megérdemli hogy örököljön utánam címet, jogot.

És az egyik cím amit örökölhet, az hogy magyar. De ilyen címet, tetszik nem tetszik, csak magyar adhat, más nem. Az se aki csak magyarkodik,és az se aki csak magyar állampolgár, mert hamis lesz így a cím.

Így eljutottunk a honosodás nehéz kérdéshez, ami arról szól, hogy ki magyar és mikortól. A magyarkodók találták ki, "a magyar az aki magyarnak vallja magát" eszmekört, ezzel a magyarság legmélyebb igazságait hazudtolva meg. Hiszen mindenki tudta, hogy magyarnak lenni kultúra, tudás, örökség.

És ez így lesz addig amíg egy magyar is él e földön, mert addig a teljes örökség őt illeti. És megoszthatja mindenkivel, akit örökösének ítél, tudása, viselkedése származása alapján.

Tehát igen. A fekete Pákó is lehetne magyar, ha viselkedése és tudása alapján bármely igazi magyar neki adná a jövőjét. De ilyen nem lesz, és aki magyar az tudja miért.

De ha valaki nem magyar akar lenni, hanem becsületes, egyszerű, magyarul él, gondolkodik, táncol és énekel, akkor a magyarok közt lesz majd valaki, aki egyszer nem vejemnek, nem Abdulahnak, hanem fiamnak fogja szólítani, örökébe fogadja, és onnantól lesz igazi magyar. Mert egy magyarnak mindig magyarok az Ősei.

MAGYAR AZ AKI A MAGYAR KULTÚRÁBAN NŐTT FEL (azt képviseli), MAGYAR AZ ANYANYELVE és CSALÁDJA 3 NEMEZEDÉK ÓTA MAGYARORSZÁGON ÉL, VAGY ŐSEI MAGYARORSZÁGON ÉLTEK.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fehermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr816967305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dibáczi Enikő 2014.12.08. 17:30:24

Értem én, és részben egyet is értek.
De mi van akkor a mi Petőfinkkel? illetve inkább apjával, "a jó öreg kocsmárossal", aki még vagyonos mészáros korában magyar iskolában íratta a fiát, magyarnak nevelte (miként anyja, Hrúz Mária is), de ő maga nem tudna magyar elődöket felmutatni, és alig beszélt magyarul? Fia viszont már tökéletesen, és akkor a nem magyar apának és anyának köszönhetjük, hogy Petőfit legnagyobb magyar költőként tarthatjuk számon? Szóval akkor az öreg Petrovics István és fia Petőfi Sándor magyarságával mi a helyzet?
Vagy a 12 aradi vértanúval, akik közül nem egy nem is tudott vagy alig tudott magyarul, viszont életét adta e Hazáért? Őket magyarként vagy nem magyarként tisztelhetjük?
Tényleg nem tudom ezekre a választ.
Rájuk ugyanis a bejegyzésben említett feltételek nem teljesülnek, mégis Nemzetünk büszkeségei, a magyar hősök között tartjuk őket számon...

fehermedve 2014.12.11. 15:45:35

@Dibáczi Enikő: magyarítás, magyarosítás, magyarosodás, magyarkodás. melyik melyik? kinek kinek melyik melyik?
süti beállítások módosítása